Kan jeg bruke sminke på vippeextensions?

Kort fortalt: Vannfast sminke vil løse opp vippeextensions-limet og må ikke brukes. Du kan bruke ikke-vannfast sminke, men vi anbefaler å la være siden det kan gå ut over holdbarheten og fargen til vippeextensions-ene. Sminke i resten av ansiktet går naturligvis bra, men sørg for å rense vippene. Ikke ha sminke på extensions-ene når du kommer for å ta påfyll.

Vi anbefaler å ikke bruke sminke oppå dine vippeextensions. Det er vanskelig å få vekk, vippene vil ikke være like svarte, de vil se sammenklistret ut og de vil falle fortere av. Vannfast sminke er oljebasert, og vil løse opp vippeextensions-limet. Det er mulig å bruke sminke som ikke er vannfast.

Ikke ha sminke på vippene når du tar påfyll

Har du sminke på vippeextensions-ene dagen du kommer for å ta påfyll risikerer du at vi må fjerne alle før vi kan sette på nye. Dette er fordi f.eks. mascara er vanskelig å fjerne, og de nye extensions-ene kommer til å klistre seg fast i restene. Det kan godt hende at de kommer til å falle raskere av enn normalt. Hvis vi må rense vippene dine for deg når du kommer til timen går det utover tiden vi har til rådighet for å sette på vippeextensions.